ЦІКАВА ЗУСТРІЧ З НАГОДИ ВАЖЛИВОГО СВЯТА

6 грудня в день Збройних Сил України  на зустріч зі здобувачами освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ завітав майор медичної служби ВЧ А 1376 Сергій ХОЛМЕЦЬКИЙ.
Бойовий медик ЗСУ присутнім розповів про події, згадуючи які, знову стискається серце - вторгнення російської орди на територію України, а зокрема на Конотопщину.
Сергій Васильович акцентував увагу присутніх на тому, що навіть для військових це було неочікувано, адже ніхто не вірив, що "братський народ" піде війною на сусіда. Але, на жаль...
Військовий проглворив, що життєво-важливий військовий маневр командування щодо відведення з міста військових формувань та техніки, зберіг, перш за все, життя мирних конотопців, місто та життя військового складу та матеріальну базу наших формувань.
Крім того, що Сергій ХОЛМЕЦЬКИЙ служить у лавах ЗСУ, він - автор великої кількості віршів, учасник літературної студії "Джерела" в Конотопі.
Автор присутнім продекламував декілька своїх віршів.
Сергій не вперше є гостем нашого коледжу. Так, зокрема, до 70 - річчя навчальному закладу, Сергій Васильович написав вірш про КІПТ, а наш випускник Володимир НАЗИМКО музику та заспівав пісню на святковому концерті.
Військовослужбовець 58 бригади показав молоді на своєму прикладі, що можна займатись не тільки професійною діяльністю, а й не полишати улюблену справу (хобі).
Уже традиційно наші майстри гуртка " ТВОРЧИЙ ПРОСТІР " подарували гостю виготовлені власноруч обереги, які наповнені теплом та любов’ю.
Пан Сергій, в свою чергу, молоді подарував два примірники збірки власних віршів.
Дякуємо Сергію ХОЛМЕЦЬКОМУ за цікаву зустріч. Бажаємо йому здоров'я, добробуту та творчої наснаги!