НЕЗАБУТНІ ЕМОЦІЇ В ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЗИМИ В САДИБІ "ПІВНІЧНИЙ ЛІС"

Завдяки благодійникам парафії Матері Божої Фатимської Римо-Католицької церкви 1 грудня, в перший день зими, активна молодь Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ побували на кінній фермі в с. Жолдаки в садибі "ПІВНІЧНИЙ ЛІС".
Навіть попри рясний сніг, слизьку дорогу молодь КІПТу  вирушила в дорогу за пригодами.
Привітно нас зустріли господарі садиби та гостинно запросили до екскурсії по фермі.
Взявши з собою смаколиків побільше, ми вирушили частувати жителів садиби
Усі завзято годували та спостерігали за тваринами. Пані Ірина познайомила з мешканцями, розповіла студентській молоді про особливості кожної тварини. Ми побачили й норовливих скакунів, незвичні породи корів, свиней, баранів, кролів, кіз, нутрій. Усі вони люблять гостей, які приїздять до них та приділяють багато уваги.
Потім усі відвідали собак та дикого кабана, який завзято прибіг на голоси студентів.
Родзинкою екскурсії, звичайно, стало - катання на кобилі Зорька. Щирі посмішки, неймовірні емоції зробили цей день незабутнім. Господиня садиби пригостила нас запашним чаєм та смачними млинцями. Трішки відігрівшись, набравшись сил молодь подалася грати в сніжки. Сформувалась команда дівчат та хлопців. Бачивши на скільки щаслива молодь, господиня не зробила жодного зауваження, адже вони порозкидали ввесь сніг та позакидали присадибні будинки сніжками.
Сьогодні ми потрапили в зимову казку та трішки відволіклись від щоденних тривог цієї страшної війни 
Щиро вдячні спонсорам, парафії Матері Божої Фатимської Римо-Католицької церкви та організаторам, відділу молоді та спорту Конотопської міської ради за екскурсію, адже в умовах повномасштабної війни так необхідні такі неймовірні емоції в житті молоді.
СТОМЛЕНІ, МОКРІ, АЛЕ ЩАСЛИВІ ПОВЕРТАЛИСЬ ДОДОМУ
ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА МОЖЛИВІСТЬ ЖИТИ ТА РАДІТИ ЖИТТЮ СЬОГОДНІ