ЗУСТРІЧ У ФОРМАТІ ВІДКРИТОГО ДІАЛОГУ ЗІ СТУДЕНТСЬКИМ АКТИВОМ КОЛЕДЖУ

6 лютого 2023 року в конференц-залі КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) відбулася зустріч у форматі відкритого діалогу директора Дмитра Косенка зі студентським активом коледжу.
Даний формат діалогу допомагає не лише проінформувати студентів про останні новини життя навчального закладу, але й почути їх думку, отримати фідбек та, на основі цього, корегувати роботу відповідних структурних підрозділів
Зустріч складалася із двох частин:
- під час першої частини відбулося нагородження здобувачів освіти, які стали учасниками та переможцями Міжнародних, Всеукраїнський, обласних та міських конкурсів, олімпіад, спортивних змагань та культурних заходів.
- Друга частина проходила у форматі запитань і відповідей. Директор ознайомив присутніх із змістом Закону України «Про фахову передвищу освіту», зупинився на питанні академічної доброчесності, підвів підсумки роботи колективу закладу освіти в умовах повномасштабної війни та коротко інформував про плани на майбутнє. Студентів же цікавили питання щодо освітнього процесу в умовах воєнного стану, стипендіального забезпечення, проживання в гуртожитку, правил формування рейтингу студентів тощо.
Наприкінці зустрічі директор подякував студентам за ініціативність і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю задля розвитку коледжу та нашої Перемоги