ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ В НЕФОРМАЛЬНІЙ АТМОСФЕРІ

Студентство коледжу знаходиться ще на зимових канікулах, а вирішення поточних, важливих питань не чекає. Тому спільно вирішили провести засідання студентської ради в неформальній атмосфері .
18 січня 2023 року члени студентського самоврядування Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ зустрілись у затишному кафе, для приємного проведення часу, планування своєї діяльності на майбутнє.
Під час зустрічі обговорили важливі питання:
основні завдання та пріоритетні напрямки діяльності студентського самоврядування на новий навчальний семестр в умовах сьогодення;
 висунення кандидатур на участь в установчих зборах з формування Молодіжної ради при Конотопській міській раді;
 обговорення нових проєктів від студентської ради;
підбиття підсумків доброчинної акції "Пакунок тепла для Захисників".
Після офіційної частини ділились враженнями від проведення зимових канікул, смакували піцею та смачними дисертами від шеф-кухаря.
Активісти КІПТУ розуміють завдяки кому ми можемо сьогодні збиратись за чашкою кави, спілкуватися та будувати плани на майбутнє. Тому після теплої зустрічі відвідали "Алею слави загиблих Захисників Конотопщини."
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, з глибоким болем та сумом розглядали портрети Героїв, розуміючи ціну незалежністі нашої держави. 
Проводячи такі зустрічі, ми трішки відволікаємось від тривог сьогодення та все ж з острахом, але будуємо плани на мирне майбутнє.СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!
Дякуємо директору коледжу та профспілковому комітету за фінансовий супровід нашого заходу!