ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ В КІПТІ

Напередодні Міжнародного дня студента студентська рада КІПТУ проявила ініціативу провести День студентського самоврядування, що і було втілено в реальність.
Цього дня все керівництво навчально-виховним процесом перейшло до членів студентського самоврядування.
Упродовж дня найсміливіші та найрозумніші здобувачі коледжу пробували себе в ролі адміністрації та викладачів, старанно виконуючи їх функції.
Самоврядування - це унікальна можливість для студентської молоді побачити роботу трудового колективу "з середини", осягнути об'єм тієї роботи, яка робиться задля студентів, та внести свої креативні ідеї.
День самоврядування, присвячений Міжнародному Дню студента, став чудовою можливістю самореалізації та самоствердження себе як неординарної особистості для багатьох здобувачів освіти коледжу.
Посаду директора коледжу цього дня зайняла голова студентської ради Анастасія МОСКАЛЕНКО, обов’язки заступника директора з НР виконувала Дар’я ХАРЧЕНКО, функції заступника директора з НВР виконувала Анна МАТВЄЄНКО.
Хочу зазначити, що директор коледжу провела реальну нараду з керівниками структурних підрозділів, які прозвітували про стан ситуації на сьогодні, разом з заступником директора з НВР та класним керівником  здійснила профілактичну бесіду зі студентом, який є порушником дисципліни.
А студенти- викладачі проводили не тільки лекції, а й практичні заняття, тренінги та майстер-класи, показавши власне бачення навчального процесу та методики викладання.
Це був незабутній досвід, який дозволив студентському активу коледжу побачити навчально-виховний процес з іншого боку та зрозуміти, як важливо і відповідально бути не тільки студентом, але й адміністратором, викладачем.
Менеджменту коледжу потрібно частіше віддавати важіль керівництва креативному студенту, щоб розуміти, в якому напрямку рухатись навчальному закладу далі, адже за сучасною молоддю наше майбутнє.

Галерея зображень