КІПТяни у НАЦІОНАЛЬНОМУ МУЗЕЇ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ДЕКОРАТИВНОГО МИСТЕЦТВА

Коли в твій дім вривається війна, то місця для творчості, здавалося б не залишається… Невтішні новини, постійні очікування, тривоги не залишають ніякого вибору, окрім адаптації та прийняття. Однак, попри важке сьогодення, творчість у період війни існує і в такий непростий час стає інструментом для вираження сили, болю, розчарування, гордості, віри у перемогу.
У жовтні 2022 року учасниці гуртка «Творчий простір» Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ взяли участь у важливій культурно-мистецькій події-виставці «Патріотичний АртПлакат у стилістиці традиційних українських розписів», організатором якої є Національний музей українського народного декоративного мистецтва та онлайн-музей «UA Heritage». За підсумками проєкту професійним журі буде відібрано до 30 робіт, які увійдуть до експозиції благодійної виставки-аукціону, який відбудеться в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва 11 грудня 2022 року, мета якого-зібрати кошти на потреби конкретних підрозділів ЗСУ.
Переповнює гордість, що наші студенти, а особливо ті, які тимчасово перебувають за кордоном, знайшли в собі сили виділити час для творчості та гідно представити навчальний заклад на такому високому рівні як , Національний музей українського народного декоративного мистецтва.