МОЛОДІЖНІ ІНІЦІАТИВИ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

13 серпня в центрі міста проводились благодійні заходи по збору коштів на ЗСУ з нагоди Міжнародного дня молоді за ініціативи відділу молоді та спорту КМР.
Молодь Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету не змогли залишитися осторонь та із великим задоволенням долучилися до доброчинної діяльності.
Майстрині гуртка "Творчий простір"власноруч виготовити сувеніри для ярмарки - розпродажу та створили казкову локацію "Два світи". Дівчата зробили неймовірних ангелів, які є оберегом у такий складний час та гламурних відьмочок, що є символом та візитівкою Конотопа. Також вирішили виставити для продажу декілька екземплярів книг про навчальний заклад " КІПТ. Погляди поколінь".
Уже традиційно активісти волонтерського центру "Добробут" за допомогою техніки "Боді-арт" створювали неймовірні образи для дітлахів міста. Також КІПТЯНИ малечі проводили мастер-класи з виготовлення квітів у патріотичних кольорах за технікою "Оригамі".
Ще маленька донечка нашої колеги віддала свої картини для продажу, адже розуміє важливість підтримки, бо тато на передовій.
Як дорослі, так і діти активно долучалися до різних мастер-класів, танцювальних флешмобів, купували сувеніри для родини, із задоволенням слухали патріотичні пісні та донатили кошти на підтримку ЗСУ.
Усі кошти, які були зібрані, будуть передані для наших Захисників.
Робимо все для наближення ПЕРЕМОГИ.
ВІРИМО В ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!