КІПТ ПРОВОДЖАЄ ВИПУСКНИКІВ

30 червня у Конотопському індустріально - педагогічному фаховому коледжі Сум ДУ відбулося вручення дипломів випускникам 2022 року.
Понад 200 дипломованих фахівців отримали довгоочікувані документи про освіту.
Боляче усвідомлювати, що війна в країні не закінчилася, і здобувачам освіти випала доля жити і навчатися в таких складних умовах. Але життя продовжується, і для випускників це світлий та знаменний день.
Щемливі напутні слова від директора коледжу Дмитра Косенка, адміністрації, класних керівників та випускників назавжди залишаться в пам'яті доброю згадкою на все життя.
Підтримуючи починання освітян України, наші випускники відмовилися від святкування та зібрали частину коштів для придбання тепловізора нашим ЗАХИСНИКАМ на фронт. Сертифікат було вручено Командиру взводу протитанкових керованих ракет головою студентської ради Євгенієм Безбородим.
Хай спогади про КІПТ сяють вам навіть тоді, коли згасне віра у власні сили. Попереду у вас нелегка кропітка праця, що потребує великої волі та наполегливості. Будуйте майбутні плани, відчувайте себе впевнено, адже картину життя малює кожен сам.
ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, НАШІ ВИПУСКНИКИ!!!