ЗДОРОВА МОЛОДЬ - ЗДОРОВА НАЦІЯ!

4 квітня 2024р., напередодні Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я, викладачі ФВ організували велопробіг для студентів та працівників Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ, за визначеним маршрутом під гаслом "ЗДОРОВА МОЛОДЬ - ЗДОРОВА НАЦІЯ!"
Метою заходу є популяризація активного і здорового способу життя та організація змістовного дозвілля молоді.
Всі охочі КІПТЯни зібрались на центральному майданчику коледжу, зробили спільне фото та розпочали рух.
Учасники дотримуючись усіх правил безпеки та дорожнього руху, набравши швидкість, поїхали по запланованому маршруту через район Загребелля.
Спланована зупинка на схилах озер, фото на згадку, та звісно, підняття прапору України в знак вдячності нашим ЗСУ за кожен світанок!
Під час зупинки студент ІІІ курсу спеціальності "Інженерія програмного забезпечення" Андрій ХОДЖАЄВ, який не один рік захоплюється велоспортом, мріє стати професійним спортсменом у цьому виді, поділився з учасниками своїм досвідом подолання відстані на велосипеді від Конотопа до Києва.
Незважаючи на прохолодну погоду та стрімкий вітер, усі учасники заїзду отримали величезне задоволення, адже були об'єднані спільною метою.
Закликаємо усіх до активного руху і здорового способу життя та вітаємо з МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СПОРТУ та ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ ЗДОРОВ'Я!
Тримаємо спортивний фронт!