ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ

Не зважаючи на карантин, план проведення ремонтних робіт в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ (КІПТі) не зазнав значних змін, хоча варто визнати дещо змінилися терміни.
Сьогодні 19 травня 2021р. проінспектував хід ремонту нового сучасного тренажерного залу для студентів та працівників КІПТу. Ремонт майже закінчено, залишилося встановити спортивне обладнання. Втілити проект створення залу було нелегко, адже цьому передували серйозні ремонтні роботи. Найважливіше, що даний проект – це не відновлення старого, а створення найсучаснішого нового. Відкриття залу у коледжі наближе спорт до студента. Вони зможуть у зручний для себе час активно займатися спортом та вести здоровий спосіб життя.
Не оминув увагою роботу по встановленню сучасної системи відеонагляду фахового коледжу. Дев'ять відеокамер, мережевий відеореєстратор та новітня система управління – завдяки цьому обладнанню тепер ще краще дбатимемо про безпеку студентів та працівників КІПТу.
Сьогоднішня реформа системи освіти, вимагає від нас якісний освітній процес, створення якого не можливо без постійного оновлення матеріально-технічної бази коледжу. Так, нещодавно було повністю відремонтована ще одна лекційна аудиторія, яка відповідає вимогам нового освітнього середовища, осучаснений кабінет іноземної мови, повністю відремонтований медичний кабінет.
Найближчим часом розпочнемо ремонт лабораторії для підготовки студентів спеціальностей: "Автомобільний транспорт" та "Професійна освіта. Транспорт".
Радує, що рухаємося за графіком, тож
ремонти в коледжі триватимуть і надалі.