Екскурсії до краєзнавчого музею ім. О.М. Лазаревського

Захід «Крізь пекло Афганської війни»

 Студенти Індустріально - педагогічного технікуму відвідали 13.02.2017 року  захід «Крізь пекло Афганської війни», приурочений до «Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав», який відбувся о 13:00 у великій виставковій залі Конотопського міського краєзнавчого музею ім. О.М. Лазаревського.

 

Захід «Початки Центральної Ради», присвячений 100 річчю початку Української революції 1917-1921 років

 У великій виставковій залі Конотопського міського краєзнавчого музею ім. О.М. Лазаревського 20.03.2017 р. відбувся тематичний захід «Початки Центральної Ради», присвячений 100 річчю початку Української революції 1917-1921 років.

   На захід були запрошені і наші студенти Конотопського індустріально-педагогічного технікуму КІСумДУ.

   У рамках культурно-просвітницького заходу присутнім розповіли про яскраві сторінки історичного перевороту 1917-го року із проекцією на територію Конотопщини. 

   Своєрідним підсумком і узагальненням сказаного став перегляд фільму «100 років української революції – як починалася Центральна Рада».

   На завершення заходу презентували виставку з фондів музею до 100-річчя Перших визвольних змагань та експозицію грошових знаків УНР та Гетьманату П. Скоропадського, а також іншу тематичну літературу.