УСПІХ КІПТУ — ЦЕ ЛЮДИ, ЯКІ В НЬОМУ ПРАЦЮЮТЬ!

50 років пропрацювала в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі Сум ДУ жінка-легенда, жінка-історія, викладач від Бога Валентина Михайлівна Дряпак. Вона викладала креслення, інженерне креслення, інженерну та комп’ютерну графіку, предмети,  що допомагають студентам креативно мислити, розвивають просторову уяву, технічні здібності..

У далеких 60-х роках Валентина Михайлівна була студенткою Індустріально-педагогічного технікуму й отрималала диплом за фахом «Виробництво апаратури автоматики і телемеханіки». Потім навчалася в Московському інституті залізничного транспорту,  після закінчення якого повернулася до рідного технікуму навчати студентів.

Дряпак В. М. є взірцем для всього педагогічного колективу коледжу, постійно надає допомогу молодим викладачам,  її випускників після закінчення коледжу запрошують працювати за спеціальністю в заклади державної та приватної форм власності. Валентина Михайлівна викладач «вищої категорії», «старший викладач» має нагороди Міністерства освіти і науки України, грамоти Сумської обласної державної адміністрації, але найбільшою нагородою є її випускники, які безмежно люблять педагога, підтримують, та кожного року в третю суботу травня приїздять до коледжу на зустріч випускників. Не одне покоління студентів висловлює слова вдячності на зустрічах випускників улюбленому педагогу.

Педагогічний колектив Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжуСум ДУ пишається тим, що з нами працювали Ви. Дякуємо Вам за величезний багаж знань і досвіду, яким щедро ділилися з викладачами та студентами. Дякуємо Вам за допомогу, співчуття, турботу та професіоналізм. Дякуємо Вам за 50-ти річну працю в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі Сум ДУ.

Бажаємо Вам здоров’я на довгі рокі! З повагою педагогічний колектив коледжу.