ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ КІПТ - 2021

изображение viber 2021 06 06 16 38 0015 червня 2021 р. перед майбутніми абітурієнтами гостинно відчинив двері Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ(КІПТ).
Питань завжди багато. Що криється за назвою навчального закладу? Хто навчає студентів? Яку професію можна отримати і як працевлаштовуються випускники…?

Все це хочеться дізнатися не з довідкового буклету, а почути відповідь безпосередньо з уст викладачів, фахівців.

Офіційна частина заходу пройшла в читальній залі, де перед гостями виступив директор коледжу Дмитро Сергійович Косенко, який розповів про специфіку навчаня в КІПТі, про здобутки та переваги навчального закладу. Абітурієнтам, які закінчили підготовчі курси вручили сертифікати.

По завершенню офіційної частини виступила відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Володимирівна Владимирова, з інформацією про правила прийому в 2021-2022 навчальному році.изображение viber 2021 06 06 16 38 035

           

 Справжньою родзинкою свята став квест професійної орієнтації, де кожен абітурієнт мав можливість не тільки побачити на власні очі, а й спробувати себе в якості майбутнього фахівця: механіка, програміста, працівника соціальної сфери, будівельника, фінансиста.

Оскільки у коледжі працюють курси підготовки водіїв автотранспортних засобів категорії: А (мотоцикл), В (легковий автомобіль), С (вантажний автомобіль) абітурієнти мали можливість проїхати, разом із інструктором, по автомайданчику коледжу, відчувши себе справжнім водієм.

Перед зацікавленими потенційними абітурієнтами виступали не тільки викладачі, але й студенти. Кожен з них розповідав про вибрану професію, хвалився своїми напрацюваннями та здобутками на вибраному просторі.

  изображение viber 2021 06 06 16 38 031

Можна з упевненістю сказати, що спеціальності Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу) дійсно конкурентоспроможні на ринку праці:
- Інженерія програмного забезпечення
- Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
- Будівництво та цивільна інженерія
- Фінанси, банківська справа та страхування
- Соціальна робота
- Автомобільний транспорт
- Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
Професійна освіта: Електротехніка
Професійна освіта:Зварювання
Професійна освіта: Транспорт
Професійна освіта: Будівництво
Професійна освіта: Цифрові технології.

Гості нашого закладу були приємно вражені матеріально-технічною базою, естетичним оформленням навчальних кабінетів та лабораторій.

Непідробна цікавість підлітків додає впевненості, що Кіптівська родина поповниться творчими особистостями, що будуватимуть нову Україну.
Ми впевнені, що Ви зробите правильний вибір! Ласкаво просимо!

Галерея зображень