ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

21 листопада - 10 річниця Дня Гідності та Свободи України. Свято покликане затвердити прагнення українських громадян до демократії, свободи та справедливості. Цей день - символ творення новітньої історії держави та пам'ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм громадян, які відстоювали цінності свободи, демократії та вибір народу щодо європейського розвитку держави.
Кому, як не молоді, прагнути цих чеснот і пам'ятати про здобутки. Мешканці гуртожитку КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ переглянули документальний фільм "Революція Гідності".
На той час теперішнім здобувачам освіти було менше 10 років, але події тих днів глибоко закарбувалися в їх пам'яті. І зараз, переглядаючи фільм, неможливо не помітити хвилювання й біль в очах дорослих дітей. Після перегляду стрічки ще довго можна було чути обговорення революції та пов'язування тих подій з сьогоденням. І не правда, що наша молодь байдужа. Пам'ятайте про минуле та прагніть кращого, переможного майбутнього!