"УКРАЇНА НЕ ПРАГНЕ ЧУЖОГО, УКРАЇНА БОРОНИТЬ СВОЄ"

3 22.05.2023 р. по 01.08.2023 р. у місті Конотоп був оголошений конкурс мотиваційних ескізів «Україна не прагне чужого, Україна боронить своє». Метою конкурсу було надання можливості учасникам висловити свою повагу та шану захисникам України, які боронять державу від московської агресії, зберегти пам'ять про підтримку та жертовність наших захисників. Від ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ» участь у конкурсі взяли вихованці гуртка «Творчий простір» Малиновська Валерія, Артемчук Марія та студенти 121 групи Журба Єгор та Захар. 05.10.2023 р. у відділі Конотопської міської ради у справах молоді та спорту відбулося засідання комісії конкурсу з метою підведення підсумків та визначення переможців. Всі малюнки мотиваційних ескізів «Україна не прагне чужого, Україна боронить своє», які зайняли призові місця будуть надруковані та розміщені на білбордах міста.
З неймовірною гордістю для нашого навчального закладу повідомляємо результати:
Категорія 12- 18 років
I– місце – Артемчук Марія
III – місце – Журба Єгор
Від щирого серця вітаємо переможців із зайнятими призовими місцями та бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!
Бажаємо також браво, з таким же завзяттям і ентузіазмом, з такою ж упевненістю і цілеспрямованістю перемагати у житті та досягати бажаного!