У КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНИЙ КАБІНЕТ "ПРАВИЛА ТА БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ"

КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМДУ (КІПТ) навіть у буремний воєнний час у нашій державі продовжує реалізовувати стратегію свого розвитку.
Упродовж останніх років спеціальності "Автомобільний транспорт" та "Професійна освіта.Транспорт" стали одними із лідерів за попитом на ринку праці й, відповідно, за кількістю поданих заяв від абітурієнтів, б'ють всі рекорди за популярністю??️.
КІПТ - єдиний в Сумській області заклад фахової передвищої освіти, що веде підготовку "фахових молодших бакалаврів" за спеціальністю "Автомобільний транспорт".
Для забезпечення ефективної підготовки майбутніх фахівців автомобільної галузі в коледжі обладнано кабінети й лабораторії, майстерні, сучасний автомайданчик. В той же час чітко, ми розуміємо наскільки швидко розвивається автомобільна галузь і для того, щоб готувати фахівця, який сьогодні відповідає вимогам ринку праці, постійно оновлюємо матеріально-технічну базу навчального закладу.
14 лютого 2024 р. було відкрито оновлений клас "Правила та безпека дорожнього руху", який
оснащений необхідним обладнанням, що дозволяє проводити навчання на належному рівні та готувати фахівців високої кваліфікації.
Крім того в коледжі функціонують курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії "А", "В", "С" де студенти, та всі охочі, мають можливість пройти повну теоретичну і практичну підготовку та отримати водійське посвідчення.
Цікавишся автомобілями, мотоциклами, тракторами, мрієш про посвідчення водія? Тоді тобі до нас! Обирай КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМДУ (КІПТ), адже КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ