ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ОБСЛУГОВУВАННЯ АВТОМОБІЛІВ - ВИМОГА ЧАСУ

Упродовж останніх років спеціальність «Автомобільний транспорт» стала однією із лідерів за попитом на ринку праці й, відповідно, за кількістю поданих заяв від абітурієнтів б'є всі рекорди за популярністю.
КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) єдиний в Сумській області заклад фахової передвищої освіти, що веде підготовку "фахових молодших бакалаврів" за спеціальністю "Автомобільний транспорт".
Для забезпечення ефективної підготовки майбутніх фахівців автомобільної галузі в коледжі обладнано кабінети й лабораторії, майстерні, сучасний автомайданчик.
Ми чітко розуміємо наскільки швидко розвивається автомобільна галузь і для того, щоб готувати фахівця, який сьогодні відповідає вимогам ринку праці, постійно оновлюємо матеріально-технічну базу навчального закладу.
21 червня 2023 року напередодні старту вступної кампанії 2023 р. було відкрито оновлену лабораторію "БУДОВИ АВТОМОБІЛІВ", яка оснащена всім необхідним устаткуванням згідно з типовим переліком, яке забезпечує підготовку техніка-механіка та майстра виробничого навчання з міцними знаннями й вміннями технології відновлення роботи автомобілів та двигунів.
Наші студенти вивчають будову автомобілів, автомобільні двигуни, технічну експлуатацію автомобілів, основи технічної діагностики, експлуатаційні матеріали, організацію автомобільних перевезень і безпеки дорожнього руху, фірмове обслуговування транспортних засобів, основи технології виробництва та ремонту автомобілів, водійську справу. Працюють курси водіїв, де студенти мають можливість пройти повну теоретичну і практичну підготовку та отримати водійське посвідчення.
Тож, якщо ти мрієш пов'язати своє майбутнє із професією, що користується великим попитом на ринку праці та б'є всі рекорди популярності - із професією механік!
Цікавишся автомобілями, мотоциклами, тракторами? Тоді тобі до нас! Обирай Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ)!!!