Середа, 17 квітня 2024 10:02

ТІМБІЛДИНГ НА ЛОНІ ПРИРОДИ

На сьогодні дуже важливим аспектом оволодіння новими знаннями та техніками у роботі з клієнтами є створення цілісної команди та збереження і відновлення свого психо- емоційного здоров'я.
КІПТівська молодь вдало поєднує навчання, практичні заняття та відпочинок, що створює сприятливі умови для формування професійних компетенцій майбутніх спеціалістів та командотворення.
Днями відбулася рефлексивна зустріч здобувачів освіти Конотопського індустріально -педагогічного коледжу Сум ДУ, спеціальності Соціальна робота 831 та 821 із соціальним педагогом коледжу Оленою ЛОБУРЦОВОЮ та кандидатом педагогічних наук, викладачем спец.дисциплін Ольгою ВЕТРОВОЮ.
Не вимушена атмосфера, довірливі стосунки, прекрасні краєвиди та весняні сонячні промені подарували справжню насолоду від релаксаційних вправ, командної гри та створення асоціативної карти за участю кожного представника студентської молоді.
Майбутні працівники соціальної сфери ділилися своїми враженнями, планами на майбутнє та смакували солодкі напої з піцою та цукерками, що об'єднало молодь та націлило на результат.
СТАНЬ ЧАСТИНОЮ КІПТівської РОДИНИ ОБРАВШИ ПРОФЕСІЮ СВОЄЇ МРІЇ