ОЩАДБАНК РАДО ЗУСТРІЧАЄ КІПТЯН

Майбутні банкіри та підприємці Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ під керівництвом викладачів Совгир Л.М. та Попович О.І. відвідали ТВБВ 10018/0108 філію Сумського обласного управління АТ «Ощадбанк».
Керуюча банком - Кравченко Тетяна Петрівна та її заступник Євдокименкова Лілія Анатоліївна представили інформацію для здобувачів освіти про особливості роботи в банківській установі та вимогами, які висуваються до банківських працівників. Це зокрема, високий рівень знань у сфері фінансів, банківської справи, обліку та оподаткування.
Лілія Анатоліївна ознайомила студентів з банківськими картковими продуктами для фізичних та юридичних осіб, видами іпотек та відсотковими ставками. Упродовж зустрічі студенти ставили багато запитань банківським працівникам та отримували повні компетентні відповіді щодо питань, які більш глибоко їх цікавили.
Все це викликало особливий інтерес у студентів, які могли практично відчути важливість та усі тонкощі роботи банку, зрозуміти наскільки важливо здобувати фахові знання, проходити виробничу практику, щоб у подальшому стати висококваліфікованим фахівцем, бути конкурентоспроможним на ринку праці, отримувати належну фінансову винагороду та моральне задоволення від роботи.
Колектив циклової комісії «Фінансово-економічних дисциплін» КІПТу висловлює щиру подяку Тетяні Петрівні та Лілії Анатоліївні за змістовну та корисну інформацію і надіємося на подальшу плідну співпрацю