ГОДИНА ПАМ’ЯТІ «МІСТА ГЕРОЇВ. ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ У ВІЙНІ»

24 лютого 2022 р. почалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію нашої держави. Для України та її народу почалась чергова хвиля трагічних випробувань. Маємо пам’ятати та не забувати про подвиги наших військових, які захищають Батьківщину на фронті та цінувати зусилля мирних жителів, які своєю працею в тилу наближають перемогу.
З 22 по 26 квітня в КІПФК у рамках тижня циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін були проведені години пам’яті, присвячені визволенню українських міста та сіл у березні-квітні 2022 р. від російських агресорів.
Коротко згадано міста-герої: Ірпінь, Бучу, Гостомель, Чернігів, Суми, Охтирку та інші. Охарактеризовано причини, початок, обставини та хід російської окупації. Підкреслено героїзм наших воїнів-захисників. Український народ знову продемонстрував незламність свого духу й волю до перемоги.
Студенти згадали, що вони робили в окупації, описали свої думки, переживання, ставлення до ворога. Висловили свою віру у силу та мужність наших захисників-героїв зі Збройних Сил України та інших військових формувань.
Україна переможе!