Майбутні ПІДПРИЄМЦІ в "ТА-ДА"

Розуміючи необхідність закріплення теоретичних знань практичними, для здобувачів освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» була організована екскурсія у супермаркет «Та-Да».
Студенти мали можливість ознайомитися :
  •  з історією створення підприємства, його теперішнією візією;
  •  маркетинговою стратегією;
  •  фірмовим стилем;
  •  системою управління;
  •  логістикою.
Керуюча Людмила провела екскурсію, де було представлено підходи до організації діяльності супермаркету, під час яких студенти оволоділи практичними навичками аналізу сучасного фінансового ринку.
«Було дуже цікаво побачити щось нове та дізнатися таємниці елітних крамниць. Велике дякую керуючій Людмилі :історія про її кар'єрне зростання ще раз довела, що треба завжди йти до своєї мети і ніколи не вірити, що у молодому віці не можна стати керівником!", - вважає студентка 3 курсу Анастасія Москаленко.
Майбутні підприємці лишилися дуже задоволеними від проведеного часу в «Та-Да», оскільки змогли ближче познайомитися з практичною стороною діяльності підприємства та зрозуміли, які вимоги ставить сьогодні бізнес до своїх потенційних працівників.
Колектив циклової комісії «Фінансово-економічних дисциплін» КІПТу висловлює щиру подяку керівництву "ТА-ДА" за організовану екскурсію та надіємось на подальшу плідну співпрацю.
Такі екскурсії дуже важливі для професійно спрямованої молоді.