УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

18 квітня 2024 р., студентка ІІ курсу спеціальності 231 «Соціальна робота» Валерія ЗАЯРНА, та викладачка фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота» Марина СИВЕЦЬ взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «ОСВІТНІ І КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ПРАКТИКИ В КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ У МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОСТІР В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ», що проводилася Хортицькою Національною Академією (м. Запоріжжя).
Конференція зібрала понад 650 учасників в рамках пленарного засідання та роботи дискусійних панелей і понад 700 учасників з 82 закладів освіти (серед яких були представники закладів освіти Польщі, Литви, Грузії, Болгарії, Словакії), 9 з яких - заклади фахової передвищої освіти, які подали свої тези для публікації у Збірнику конференції.
Представники ВСП КІПФК СумДУ долучилися до роботи дискусійної панелі конференції «Актуальні проблеми теорії та практики психології та соціальної роботи» та поділилися своїми дослідницькими напрацюваннями на теми «Соціальне виключення як проблема соціальної роботи» (Заярна В.) та «Досвід формування підтримуючого середовища для фахівців допомагаючих професій» (Сивець М.).
Участь у науково-практичних конференціях – чудова можливість для інтеграції в наукову та фахову спільноту, розширення зв´язків та контактів з колегами, вивчення передових тенденцій розвитку обраного фаху, формування власного науково-професійного світогляду. Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ дбає про залучення здобувачів освіти до цього корисного виду діяльності.