УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ "ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ"

16 квітня 2024 р. викладачка фахових дисциплін спеціальності 231 "Соціальна робота" Марина Сивець Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ" долучилася до участі у першій частині тренінгу «Проєктний менеджмент», що реалізується в рамках проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, у які повертаються і які приймають ВПО)».
Під керівництвом досвідчених тренерів Віктора БОБИРЕНКА та Світлани ЛАЗАРЕЦЬ (ГО «Бюро аналізу політики м. Суми), учасники заходу (працівники виконавчого комітету Конотопської міської ради, управління соціального захисту населення, управління економіки та управління освіти, викладачі місцевих навчальних закладів загальної середньої та фахової передвищої освіти, студенти, представники місцевих громадських організацій) докладно вивчали питання збору і аналізу даних, які є важливими передумовами формування проєктних заявок для отримання грантових коштів.
Заняття тренінгу відбулося в атмосфері співпраці, з визначенням характеристик кількісних та якісних методів дослідження для збору та аналізу даних, розглядом конкретних кейсових випадків успішного створення та реалізації проєктів. Результатом тренінгу стало визначення провідних проблемних питань Конотопської територіальної громади згідно з основною метою проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад», що ляжуть в основу формування проєктних заявок у наступних частинах тренінгу.
Приємно відзначати, що Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ долучається до творення позитивних змін у житті нашого міста. Щиро вдячні відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради за залучення до подібних заходів.
Довідково: проєкт «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, у які повертаються і які приймають ВПО)» реалізується Програмою розвитку ООН в Україні (UNDP) за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.