ТРЕНІНГ «ЕЛЕКТРОННІ ПЕТИЦІЇ: ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ»

2 травня 2024 року в Конотопі пройшов черговий тренінг проєкту «Соціальна згуртованість задля сталого розвитку: залучення мешканців Конотопської громади до процесів стратегічного планування», що впроваджується ГО "Центр розвитку та співпраці громад".
Від Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ долучились активістки студентської ради, Анастасія МОСКАЛЕНКО та Дар’я ХАРЧЕНКО.
Доповідачка тренінгу, Юлія Городчаніна, – депутатка Полтавської міської ради, голова ГО «Нова Полтава», експертка з адвокації та партисипації.
Під час зустрічі говорили про електронні петиції, зокрема, чим вони корисні владі та громаді. Розглянули повноваження ОМС, у межах яких можуть подаватися е-петиції до міських (селищних, сільських) рад, обговорили конкретні приклади та проаналізували Положення про електронні петиції в громаді.
Проєкт «Соціальна згуртованість задля сталого розвитку: залучення мешканців Конотопської громади до процесів стратегічного планування» впроваджується ГО «Центр розвитку та співпраці громад» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.
Дякуємо організаторам заходу, Відділу молоді та спорту Конотопської міської ради, за можливість бути залученими до цікавих заходів.