Версія для друку

ТРЕНІНГ «ПІДВИЩЕННЯ ПОЗИЦІЙ ОГС СУМЩИНИ ЧЕРЕЗ АДВОКАТУВАННЯ ПРОГРАМ УЧАСТІ МОЛОДІ У ФОРМУВАННІ ПОЛІТИКИ ГРОМАД»

Молодь КІПТу – активна учасниця молодіжної політики місцевої громади
13-14 вересня відбулася остання частина навчального курсу в рамках проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад», ініційованого та реалізованого ГО «Бюро аналізу політики» (м. Суми) за підтримки програми МАТRA Королівства Нідерландів.
Від ВСП КІПФК СумДУ в тренінгу брали участь: викладач фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота» Марина СИВЕЦЬ, та студентки 521 групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Анастасія МОСКАЛЕНКО та Дар'я ХАРЧЕНКО.
В ході цієї частини тренінгу учасники мали можливість застосувати засвоєні раніше знання, проявити свій потенціал, шукали нестандартні підходи та рішення, працювали в команді.
Неймовірно доброзичлива атмосфера, надзвичайно висока продуктивність ідей, придатних для втілення в життя. Цінні рекомендації тренерів Віктора Бобиренко, Ольги Резніченко та влучні запитання учасників тренінгу додавали впевненості у власних силах та ще більше захоплювали спільною діяльністю.
За час реалізації проекту ми дійсно стали командою, яка здатна сприяти розвитку своєї громади. Дякую всім, хто був причетним до цього!

Галерея зображень