П'ятниця, 05 березня 2021 09:50

Настановча конференція з випускної педагогічної практики

Настановча конференція з випускної педагогічної практикиПедагогічна практика в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ є невід’ємною складовою і оптимальною формою професійної підготовки майбутніх майстрів виробничого навчання, важливим етапом їхнього професійного зростання.

4 березня була проведена настановча конференція з випускної педагогічної практики для студентів «Професійна освіта». Завідуючий практиками Олійник С.М. повідомив студентам особливості організації випускної педагогічної практики, її завдання, термін проходження та вимоги до документації. Голова циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін    Бадьор І.В. ознайомила студентів з програмою випускної педагогічної практики, основною документацією та методичними рекомендаціями до оформлення щоденника і звіту.

Сьогодні заклади професійно-технічної освіти несуть високу відповідальність за якість підготовки кваліфікованих робітників. Це вимагає від майбутніх майстрів виробничого навчання високої педагогічної ерудиції, глибоких знань методики навчання і виховання, високого рівня професійної  та педагогічної майстерності. Викладачі психолого-педагогічних дисциплін та керівники практики сподіваються, що випускники зможуть показати вміння здійснювати навчально-виробничий процес в закладах системи ПТО на базі сформованих компетенцій та знань педагогічної теорії, методики професійного навчання та виховної роботи, здатність вирішувати конкретні методичні завдання згідно умов реального педагогічного процесу в ДПТНЗ.