З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МОЛОДІ!

12 серпня Україна та увесь Світ святкують Міжнародний день молоді.
Молодь - це рушійна сила позитивних змін. Сьогодні українська молодь захищає свою країну, волонтерить, піднімає економіку та створює соціальні ініціативи. Це люди, народжені у вільній Україні, мають нелегке завдання: відстояти незалежність та суверенність держави, відбудувати нову країну та самим стати зразком для наслідування наступним поколінням.
Сьогодні у приміщенні міської ради відбулася зустріч активної молоді з міським головою, Артемом СЕМІНІХІНИМ, та представниками влади.
Мер Конотопа привітав молодь з Міжнародним днем молоді та дав настановчі поради для подальшого розвитку.
Грамотами міського голови були нагороджені активні діячі Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету викладач Галина ХОМЕНКО, студентка спеціальності "Соціальна робота" Аліна КОНОВАЛ, за вагомий особистий внесок в розвиток молодіжної політики та розвиток громадянського суспільства.
Також грамотами відділу міської ради у справах молоді та спорту нагороджені активні студентки коледжу Тетяна ШАДОРІНА та Анастасія МОСКАЛЕНКО, за активну життєву позицію, неспинну волонтерську діяльність та високий рівень патріотизму.
Ми пишаємося нашим молодим поколінням!
Сьогодні ваш день, який найяскравіше демонструє нам, що Ви - саме ті, кому належить змінювати світ.
Нехай же ваші рішення й ваші дії ведуть нашу країну до ПЕРЕМОГИ та ВІДРОДЖЕННЯ.
Бажаємо вам світлого майбутнього, в якому не буде місця війні, а буде мир та процвітання.
МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В НАДІЙНИХ РУКАХ!!!