Середа, 06 липня 2022 06:06

ЗАХИСТ СОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ

5 липня 2022 року ініціативна група ВСП КІПФК СумДУ у складі Марини Сивець, Ольги Мельник, Олени Лобурцової взяла участь у захисті проектів, представлених на конкурс міні-грантів.
Захід відбувся в рамках проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад».
На конкурс було представлено 7 проектів, серед яких наш по створенню арт - терапевтичного простору" Крила" для молоді допомагаючих професій міста Конотоп.
Приємно, що КІПТівська громада є серед числа тих, кому не байдужа доля молоді нашого міста, хто прагне удосконалювати соціальні аспекти життя містян.
Захист проектів відбувся у стінах Конотопської міської ради за активної підтримки відділу у справах молоді та спорту.
Сам конкурс ініційовано та реалізовано громадською організацією «Бюро аналізу політики».
Участь в подібному заході в складі даної ініціативної групи відбувалася вперше, тому отриманий досвід презентації своєї ідеї групі експертів є неоціненним і позитивним сам по собі.
Чекаємо на рішення Конкурсної комісії, бажаємо перемоги всім учасникам, адже кожен з представлених проєктів спрямовано на розвиток громади і молоді та є способом забезпечення механізмів участі молоді у житті та розвитку громади.
Приємним було те, що на захід завітав міський голова, Артем СЕМІНІХІН і особисто запевнив усіх учасників Конкурсу у підтримці молодіжних ініціатив міською владою.
Дякуємо учасникам конкурсу за привітну і доброзичливу атмосферу, а організаторам – за можливість відчувати себе частиною громади, що розвивається.