ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОНЛАЙН-ЧЕЛЕНДЖ «ВИШИВАНКА - МІСТОК ЄДНАННЯ МИНУЛОГО, СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНЦІВ"

Відповідно до Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, Національної молодіжної стратегії до 2030 року Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» 19 травня 2022 року організував проведення Всеукраїнського онлайн-челенджу «Вишиванка – місток єднання минулого, сьогодення та майбутнього українців».
З усіх куточків України студентська спільнота долучилась до проведення челенджу засвідчуючи єдність та згуртованість всієї України в цей надважкий для усіх нас та держави час. Ми не змогли не прийняти участь, так як наше місто з перших годин війни зазнало нападу росіян, засвідчуючи нашу непорушну єдність з усієї Україною.
Учасниця нашого коледжу студентка першого курсу спеціальності "Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність" Юлія ТЕРТИЧНА привітала учасників піснею «Сорочка мамина». Автор запису та монтажу 3D відео керівник художній колежу, якість монтажу було відзначена організаторами заходу.
Челендж сприяв підвищенню можливостей для обміну досвідом та успішними практиками у сфері національно-патріотичного виховання між закладами фахової передвищої освіти та засвідчив багатющість нашої культурної спадщини, підвищенню ролі української мови як національної цінності, вшануванню захисників України, які полягли в боротьбі за захист незалежності та територіальної цілісності України.

Медіа