Візити роботодавців + екскурсії +тестові завдання = якість освіти + працевлаштування.

photo 2021 06 02 15 10 13

Продовженням плідної співпраці студентів спеціальності Інженерія програмного забезпечення стала нещодавня екскурсія на ТОВ GRODAS.

ІТ індустрія на сьогодні це одна з галузей діяльності людини, яка дуже стрімко розвивається, створюючи умови для розвитку програмного забезпечення, його супроводу, вдосконалення, модифікації та розвитку.

Саме тому одним з найважливіших показників якості підготовки фахівця ІТ галузі, являється актуальність знань, вмінь та навичок, що отримують студенти під час навчання.

Для реалізації даної мети, циклової комісією комп’ютерних та математичних дисциплін заплановано і реалізується комплекс заходів по роботі з радою роботодавців.

Вони активно приймають участь у розробці навчальних планів, робочих програм предметів, програм практик, рецензуванні дипломних робіт, участь у комісіях при захисті дипломних робіт.

За рекомендаціями роботодавців кожного року редагуються навчальні плани, додаються необхідні предмети, вдосконалюється та модифікується матеріальна база коледжу.

 

Така співпраця надає можливість студентам отримати якісні знання, які будуть актуальні і потрібні при працевлаштуванні.photo 2021 06 02 15 10 13 2

 

Студенти групи 731 разом з головою циклової комісії комп’ютерних та математичних дисциплін, Бараболіковим Віталієм Михайловичем, відвідали компанію GRODAS, яка займається розробкою програмного забезпечення в області web програмування, а саме розробкою сайтів, модулів, плагінів, сервісів для комерційних структур.

В ході екскурсії спеціалісти компанії познайомили студентів із сферою діяльності фірми, устаткуванням, програмним забезпеченням з якими вони працюють.

Велику увагу було приділено вимогам, які ставляться до здобувача під час працевлаштування.

Студенти із задоволенням ставили питання, що їх хвилюють та отримували вичерпні відповіді від фахівців.

Дирекція ТОВ GRODAS та провідні фахівці відзначили значний прогрес розвитку рівня підготовці фахівців нашої спеціальності в коледжі і підтвердили, що в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ готують фахівців зі спеціальності інженерія програмного забезпечення на високому рівні.

photo 2021 06 02 15 10 11photo 2021 06 02 15 10 11