НАДЗВИЧАЙНА ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИЦЕЮ МІНІСТРА МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

13 травня представники нашого коледжу у складі заступника директора з навчально - виховної роботи Ольги Мельник, соціального педагога Олени Лобурцової та активістки молодіжної сфери Єлизавети Яцун долучилися до чергового онлайн тренінгу #Молодіжний_супчик за особливим рецептом, адже його авторка - людина із унікальний досвідом громадського життя, професіонал з великої літери, щирий відданий фанат молодіжної політики, заступниця Міністра молоді та спорту України, Марина Попатенко.
Зустріч була запланована у форматі інтерв'ю-розповіді, тож усі мали змогу поставити питання та отримати змістовні відповіді.
Зокрема, під час діалогу Марина Попатенко ділилася своїм першим досвідом громадської діяльності ще студентських років під час революції "на траві" в місті Суми. Той період для нашої героїні став певним СТАРТОМ у її становленні як фахівця у галузі молодіжної політики. "Саме такий практичний досвід дав мені впевненість в тому, чим я буду займатися все своє життя", - говорить Марина.
Також у розмові вона стверджує, що сучасне молодіжне середовище має великий потенціал, бо орієнтоване на саморозвиток, є дотичним до становлення сьогодення та майбутнього країни.
Є глобально важливим те, що з початком війни молодь була готова до діяльності в таких умовах, бо постійно була задіяна у різних проектах, а отже й змогла сформувати потужну команду.
Заступниця Міністра сказала, що програма "Відновлення" вже працює над новими проєктами, а їх реалізації буде відбуватися за участю талановитої молоді, яка швидко навчається та вибухово реагує.
Зі слів пані Марини зрозуміло, що нашій країні потрібна професійно - технічна освіта, яка буде швидко готувати спеціалістів, аби відновити нашу Україну.
На перспективу, говорить Марина, було б добре, якби в кожному навчальному закладі був запроваджений окремий курс з молодіжної політки.
Наостанок фахівець дала дієві поради молоді країни: "Вчитися, діяти та рухатися вперед!"
Ця зустріч дала надію на те, що в Україні буде багато роботи для талановитої молоді. Тож є куди повертатися та діяти заради майбутнього країни!
Щиро вдячні управлінню молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, за надзвичайно смачний "супчик" від шеф - кухаря Марини Попатенко. Хочу особливо відзначити важливість таких тренінгів, що вже стали традиційними.