П'ятниця, 29 квітня 2022 02:07

ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

Сьогодні, 28 квітня 2022 року, відбулося планове засідання Педагогічної ради КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТу), яке провели вперше за останній час офлайн режимі.
Розпочалося засідання із обговорення актуальних питань, пов’язаних із життєдіяльністю Коледжу в умовах воєнного стану.
Йшлося, зокрема, про відновлення освітнього процесу в дистанційному форматі, громадські ініціативи КІПТУ, волонтерську діяльність студентів і працівників, фінансовий стан коледжу, діяльність підготовчих курсів та курсів з підготовки водіїв транспортних засобів, зміни нормативної бази в умовах воєнного стану.
Про вимоги до акредитації освітньо-професійної програми освітнього ступеня фахового молодшого бакалавра, а також про особливості завершення 2021-2022 навчального року доповіла заступник директора з навчальної роботи Ольга КРАВЧЕНКО.
Іще одне питання порядку денного педагогічної ради – результати атестації педагогічних працівників, профорієнтаційна робота та вступна кампанія 2022 року.
Відповідальний секретар приймальної комісії, методист коледжу Наталія ВЛАДИМИРОВА зазначила, що профорієнтаційна робота - це комплексна, систематична робота кожного члена колективу, всіх структурних підрозділів закладу, яка має за мету забезпечення повноцінного прийому студентів на навчання в коледжі.
Не зважаючи на війну, в закладі освіти організована робота підготовчих курсів, на яких навчаються учні шкіл згідно з укладеними угодами.
На завершення доповіді Наталія ВЛАДИМИРОВА зазначила, що приймальною комісією продовжується виконання Плану профорієнтаційної роботи на 2022 рік.
Сьогодні кожен працює на благо України, аби наблизити день ПЕРЕМОГИ.
Немає замалих справ.
Вклад кожного – різний, проте важливий.
Завдяки нашим спільним зусиллям переможемо!
УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!