КРОК У МАЙБУТНЄ: СПРИЯННЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЮ ВИПУСКНИКІВ

У вівторок, 22 лютого 2022 р., в КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СумДУ (КІПТІ) працювала комісія зі сприяння працевлаштування випускників 2022 року. Серед запрошених були класні керівники випускних груп.
 
Сприяння працевлаштуванню випускників разом з професійною орієнтацією завжди були і є важливою складовою в роботі КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО фахового коледжу СумДУ (КІПТу).
 
Завдяки цьому багато студентів знаходять перше робоче місце.
Коледж тісно співпрацює з роботодавцями різних галузей: ІТ-компанії, аграрні підприємства, державні професійно-технічні навчальні заклади, станції технічного обслуговування і т.д.
 
Велике значення має фахова спроможність коледжу задовольняти вимоги підприємств у фахівцях різних спеціальностей, саме тому навчальний заклад обрав політику потужного оновлення не тільки матеріально-технічної бази, але навчальних планів підготовки студентів з метою задоволення потреб роботодавців.
 
Запорукою успішного майбутнього працевлаштування є існуюча система організації практики, що дозволяє забезпечити попередню присутність студентів на підприємствах, кращу адаптацію до специфіки роботи на тому чи іншому підприємстві.
 
Позитивна оцінка керівниками компаній рівня підготовки студентів підтверджується тим, що ті самі підприємства з року в рік повторно укладають договори на проведення практики.
 
 
 
Оля Мельник, Яна Королёва та ще 15
 
 
Поширили: 5