ДЕНЬ СЕЛФІ У БІБЛІОТЕЦІ

Виявляється, є цікаве свято - День селфі в бібліотеці! Ініціатива належить Нью-Йорській публічній бібліотеці, яка закликала всіх любителів книжок фотографуватися біля книжних поличок.

Але чи знаєте ви, коли було зроблене перше селфі?

У це важко повірити, але перше фото на власний фотоапарат зробив іще Лев Миколайович Толстой. І відбулося це аж у 1862 році. Багато з нас скаже: - Це неможливо! 

Але вже тоді розвиток фото-справи досягнув таких меж, що дозволяв робити власне фото, не потребуючи сторонньої допомоги. На той час була винайдена спеціальна груша, яка дозволяла це робити. А Л.М. Толстой був одним з перших людей в Росії, який придбав іноземний винахід - фотоапарат, та самостійно підготував його, зробивши власне фото.

Сучасні досягнення техніки дозволяють робити як фото, так і відео-зйомку кожної миті власного життя. Тим паче, що сучасні тенденції моди спонукають ставати відкритішим та доступним для всього світу. Та й до того ж, це неймовірно цікаво! 

Студенти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу теж залюбки приєдналися до акції зробити селфі. Тим більше, що таким чином, кожен з них може показати світу свої захоплення літературою.

Показати свого улюбленого письменника, чи книгу, якою захоплюється, відкритися всьому світу та голосно заявити про себе - що може бути кращим?