ПОЧАТОК НОВОРІЧНИХ СЮРПРИЗІВ ДЛЯ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТу)

Однією з проблем фахового коледжу є незадовільний стан покрівлі над спортивною залою. Згідно з проектно-кошторисною документацією вартість ремонтних робіт склала понад 1 мільйон гривень.
У цьому році коледж уперше, за сприяння народного депутата України Ігоря Федоровича Молотка, отримав і освоїв кошти із державного бюджету на капітальний ремонт покрівлі в сумі 853,900 грн. Решту коштів на завершення робіт планувалось отримати в 2022 році.
Однак, сьогодні, 10 грудня 2021 р., згідно з рішенням комісії МОНУ, за участі депутата Ігоря Молотка на ремонт покрівлі над спортивним залом коледжу було виділено суму коштів, яких не вистачало. Отже, тепер маємо можливість завершити ремонт покрівлі вже в цьому календарному році.
Ми високо цінуємо роботу Ігоря Федоровича Молотка й безмежно вдячні йому за вміння слухати, оцінювати, аналізувати, вникати в суть проблеми і, головне, - не лише обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки.
Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і надалі творити добро! Міцного здоров’я, успіху, добра і щастя Вам і Вашій родині!