×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 44

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

     Щороку, у всьому світі 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засноване Генеральною асамблеєю ООН у 1985 році. В Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року.
    Волонтери - це люди, які добровільно працюють там, де потрібна їх допомога: дитячих притулках, будинках літніх людей, на масових заходах та в стаціонарах лікарень.
    Волонтерство в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ має гарні традиції, щороку доповнюючись новими проявами доброти, співчуття та духовного єднання з іншими людьми. З часу заснування міського конкурсу "Кращий студент Конотопа" перемогу у номінації "Студент волонтер року" завжди отримували саме студенти нашого навчального закладу, це і не дивно адже майже всі кіптяни беруть участь у грандіозних благодійних акціях, що сприяють зміцненню взаєморозуміння і толерантності, допомозі соціально незахищеним групам населення. Локомотивом цієї діяльності є волонтерський рух під керівництвом соціального педагога коледжу Олени Лобурцової.
    В Міжнародний День волонтера вітаємо найактивніших волонтерів коледжу Піюк Марину, Рибець Галину, Голованюк Катерину, Яцун Елизавету, Хилько Марію та Бабенко Юлію. Зичимо міцного здоров'я, благополуччя, здійснення бажань та нехай Ваша турбота про оточуючих повертається сторицею.