×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 44

КРАЩИЙ СТУДЕНТ КОНОТОПА - 2020

        Серед переможців конкурсу «Кращий студент Конотопа-2020» - КІПТЯНИ!!!
Жодна пандемія не може зупинити плин студентського життя, наповненого продуктивним навчанням, змістовним дозвіллям, спортом, активною громадською роботою. Ось і цьогоріч відбувся традиційний міський конкурс «Кращий студент Конотопа - 2020», що його організовує відділ молоді та спорту Конотопського міської ради.
Напередодні Міжнародного Дня студентів конкурсна комісія підбила підсумки, визначивши кращих у 6 номінаціях. А сьогодні, 19 листопада, нагороджували переможців.
Одразу 7 студентів Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу) були представлені в різних номінаціях. Приємно, що серед переможців звучали імена наших студентів.
У номінації "Кращий студент - громадський діяч Конотопа у 2020 році" перемогу здобув майбутній механік, студент ІІІ курсу спеціальності "Автомобільний транспорт" Микола
Поволоцький
     «Кращий студент - волонтер Конотопа у 2020 році» – назва ще однієї номінації, перемогу в якій здобула справжня кіптянка студентка ІІ курсу спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" Галина Рибець. Слід зауважити, що з часу заснування даного міського конкурсу переможцями у даній номінації є саме студенти КІПТу.
Перемогу в номінації "Кращий студент - спортсмен (професіонал) Конотопа у 2020 році" отримав Михайло Самойленко.
     Окрему нагороду отримав переможець минулого року в номінації "Науковець року 2019" студент спеціальності "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" Чернишов Ілля, за вагомі наукові здобутки. За Положенням конкурсу, двічі підряд одна й та ж особа перемагати не може.
      Журі конкурсу високо оцінило наших студентів, які взяли участь у конкурсі, але в цьому році не перемогли. Це: Денис Шевченко, Дмитро Ярохно, Віталій Немченко.
Наші студенти проявили себе на максимум. За свої старання й наполегливість вони були відзначені на міському рівні.
пишається успіхами своїх студентів і бажає підкорити ще більше нових вершин!!! МОЛОДЦІ!!!!