МІЖНАРОДНИЙ ПРОЄКТ "МЕДІАГРАМОТНІСТЬ У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ"

Студенти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу на чолі з викладачем Лобурцовою О.О. прийняли участь у міжнародному проєкті "Медіаграмотність у регионах України". Емоційно, захопливо , змістовно та в дружній атмосфері, пройшов перший день навчання з медіаграмотність в стінах Сум ДУ. Багато нових, корисних знань наші вихованці почерпнули на тренінгах. Обговорювались питання медіаосвіти, активно розглядались тренінгові методи, критичне мислення, пропаганду та маніпуляції, фейки та фактчекінг. 

Під час проекту було проведено 4-денний тренінг, де учасники опановували та застосовували набуті знання на практиці, створювали власні тренінги та презентували їх .
Проект від Interlink Academy допоміг кожному учаснику розвинути власний потенціал, нові здібності, відкрити себе по новому, а головне набути навичок у розробці та проведенні тренінгів. Здобуті знання та досвід допоможуть нам в професійній та навчальній діяльності.

Медіаосвіта в Україні тільки набуває популярності, і наші студенти мали змогу долучитися до нових знань, а також, набути неоціненний досвід. Команда Interlink Academy в доступній формі та дуже цікаво розповідала про те, як ефективно протидіяти шкідливим ефектам та трендам медіа.

lob65

lob66

lob67

lob69

lob70