НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ - 29 РОКІВ

Вже минуло 29 років, як Україна стала незалежною, суверенною державою, а всіми здобули право жити у вільній країні, та самим вибирати шляхи та напрямки життя. Проводити зовнішню політику на світовій арені та самостійно вирішувати внутрішні питання і проблеми. Ми самі вибираємо шляхи розвитку, ставимо цілі в їх досягненні, та вибираємо сприятливі методи, щоб отримати позитивні результати. Ми живемо у демократичній країні, в якій кожен громадянин має право висловлювати свою думку, і, саме головне, добитися того, щоб його слова були почуті.

Боротьба за незалежність тривала протягом багатьох віків. Мільйони українців загинули, захищаючи нашу територію. І найбільшим щастям для них було б знати. що їхні нащадки живуть на землі вільній та щасливій.

І зараз ми  вдячні усім, хто стоїть на стражі нашої свободи. Усім, хто боронить нашу свободу і територіальну цілісність. Ми віримо, що духовна єдність нашого народу завжди залишиться незламною та непорушною.

Індустріально-педагогічний фаховий коледж Сум ДУ також вніс свою частинку в розбудову сучасної держави. З моменту розколу СРСР, та проголошення незалежності України, ми наполегливо трудились для того, щоб внести вагомий внесок у розвиток національної освіти. Сумлінна праці та високий професіоналізм всіх працівників КІПТу дали змогу відкрити 6 нових спеціальностей. З них:

Завдяки високому рівню викладання, усі спеціальності мають високий рівень популярності.

Навчаючись в Індустріально-педагогічному фаховому коледжі, студенти мають можливість проявити себе в різних сферах нашого життя. Адже основні наші пріоритети - виховати гармонійну особистість та гарного професіонала, який достойно представлятиме наш коледж на просторах України та за кордоном.