КІПТ ВІТАЄ ВИПУСКНИКІВ МИНУЛИХ РОКІВ!

Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ, а для сотні тисяч випускників просто КІПТ!

         Вже біля 40 років у третю суботу травня до КІПТу злітаються випускники минулих років – щоб зустрітися зі своєю юністю, поспілкуватися з одногрупниками, друзями та пройтися тими знайомими доріжками, що вели не тільки до знань, але й до проблем, які були в кожного хто був студентом – які зараз згадуються з посмішкою не тільки у винуватця а й у друзів.

          Традиція Зустрічі випускників у такій масовості прижилася та зберіглася у Конотопі тільки у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СУМДУ (КІПТі) за підтримки випускників.

          Наш випускник є гордістю нашого закладу – тут вони  розкрили свої  таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію за покликанням.

КІПТ допоміг відкрити тисячі доріг перед вами. І всі вони ведуть у дивний світ праці і творчості, без яких немислиме людське життя.

КІПТ пам'ятає: справжній скарб – це скарб людської душі – доброти, щирості та совісті. Ми Вас вчили бути чесними в думках, почуттях, справах. У Вашому житті ще буде багато цікавих зустрічей, проявів доброти, здійснення задумів, а мудрість і щирість будуть неодмінними супутниками Вашого життя.

     Так влаштовано наше  життя, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час  навчання в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі. Здавалося б, ще недавно, ви ступили на поріг навчального закладу. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер – Зустріч випускників! Тож наперекір плину часу збираймося, шануймося, спілкуймося - а цю традицію ми збережемо і весь час чекаємо з хвилюванням на Вас у стінах коледжу.

    КІПТ завжди шанував Вас наживо, а зараз у зв’язку з важким часом на планеті ми зустрілись  дистанційно, але зустрілись…! Тож згадаймо і посміхнемось тим золотим рокам!