Випускний вечір на відділенні «Професійна освіта» - 2019 р

                                                                   Випускний вечір на відділенні «Професійна освіта» - 2019 р.
     29 червня 2019 р. в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ (КІПТі) відбулися урочистості з нагоди закінчення технікуму студентами спеціальності «Професійна освіта» спеціалізація: Будівництво, Зварювання, Електротехніка, Комп'ютерні технології, Транспорт. 
Випускний вечір – важлива подія для усіх в технікумі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників,, кожен з них займе своє особливе місце в історії технікуму.

 
     Урочистості у КІПТі завжди проходять в родинній атмосфері, тому й виступи директора, гостей, батьків, студентів, викладачів технікуму по-особливому трепетні. 
З теплими та напутніми словами до випускників і їх схвильованих батьків звернулась директор технікуму Наталія Майстренко.
На сцену були запрошені випускники-відмінники 2019 року відділення «Професійна освіта»: Кириченко Владислав та Лищик Ксенія, яким вручили дипломи з відзнакою, грамоти директора та медалі.
     Кілька яскравих концертних номерів стали чудовим доповненням до святкової атмосфери заходу.
Завершилося свято загальною фотографією на пам’ять. Маємо надію, що кожна молода людина, що отримала того дня диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника Індустріально-педагогічного технікуму КІ СумДУ або просто КІПТУ. Хай вам щастить, дорогі наші випускники!