БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

     1 червня 2019 р. в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ (КІПТі) пройшли батьківські збори для студентів 1 курсу. Більше половини батьків відвідали цей традиційний захід, щоб переконатись, що вибрали для своїх дітей найблагороднішу професію і найгарніший навчальний заклад.
Тема зустрічі стосувалася підведення підсумків першого року навчання.
     Із вступним словом до батьків звернулася директор технікуму Наталія Майстренко, яка наголосила що пишається кожним студентом та зауважила, що у цьому році процес адаптації студентів першокурсників до вишу пройшов дуже швидко та безболісно.

 
     У ході зборів батьків ознайомили з графіком навчального процесу, перспективним планом роботи технікуму, виховними заходами, що відбулися у навчальному закладі протягом місяців навчання, обговорили і вирішили актуальні питання щодо підвищення якості знань, поведінки, пропусків занять без поважних причин та інше.
     Після зборів батьки мали змогу відвідати гуртожиток технікуму, де їх вже чекав вихователь та побачити як живуть їхні діти.  
Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками і викладачами, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі.