ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ - 2019

     Кажуть, краще один раз побачити ніж сто раз почути. Ця народна мудрість знаходить своє підкріплення практично у всіх сферах людського буття і ми самі часто
переконуємось в тому, що побачене справляє на нас більше враження і надовго залишається в пам`яті, ніж те про що ми лише почули.

     11 квітня 2019 р. в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ за сприянням Конотопського міськрайцентру зайнятості відбувся День відкритих дверей. У гості до нашого технікуму завітали близько 90 учнів більшості шкіл міста, Дубов`язівської ОТГ та учні Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів.
     На Днях відкритих дверей абітурієнти мають можливість зануритися в атмосферу життя КІПТу, познайомитися із керівництвом, стратегією і динамікою розвитку, організаційною структурою, принципами, звичаями та традиціями.
     У вестибюлі технікуму гості мали можливість познайомитись із напрямками навчання, адже наші викладачі та студенти наочно презентували свої спеціальності, показавши особливості та переваги кожної з них. Після цього, всі охочі зібралися у читальній залі.
Перед гостями виступила директор технікуму Наталія Миколаївна Майстренко з інформацією про технікум в цілому, про відділення та спеціальності та умови навчання в закладі. З рекламною інформацією, щодо переваг своїх спеціальностей, виступили голови циклових комісій та наші студенти. На завершення з доповіддю виступила відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Володимирівна Владимирова, з інформацією про правила прийому в 2019-2020 навчальному році, організацію прийому та навчання на підготовчих курсах технікуму.
     Для учнів шкіл міста та району було проведено екскурсію, яка мала на меті ознайомити школярів із відділеннями та територією студентського містечка.
Справжньою родзинкою свята став Великодній флешмоб, у ході якого школярі, студенти, викладачі та фахівці центру зайнятості вишикувалися у формі головного символу свята – писанки.
     Такі заходи дають змогу сучасному абітурієнту зробити правильний вибір майбутньої професії при вступі до Індустріально-педагогічного технікуму КІ СумДУ.