Інтелектуально-пізнавальна гра «Цікава економіка»

     В рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних дисциплін, 28 березня 2019р. викладачі комісії організували і провели інтелектуально-пізнавальну гру «Цікава економіка» серед студентів другого та третього курсів спеціальностей: "Економіка, торгівля та біржова діяльність" та "Фінанси, банківська справа та страхування".
     Метою заходу було підвищення інтересу студентів до економіки як навчального предмета, показ взаємозв’язку економіки з іншими предметами та галузями життя, розвиток асоціативного, образного мислення, уяви, зорової і логічної пам΄яті, виховання бажання до самовдосконалення. Адже в процесі навчання в технікумі та освоєнні нової професії наші студенти мають всі можливості для реалізації своїх талантів та творчих здібностей і, як результат, мають змогу стати не лише спеціалістом конкретної галузі, а й всебічно розвиненою інтелектуальною особистістю. За точністю та об’єктивністю всього процесу спостерігало та оцінювало знання учасників найсуворіше та найсправедливіше журі - Дмитро КосенкоЛюдмила СовгирИрина Рябченко та Н.В.Гланц.
У запеклій боротьбі всі учасники показали відмінні знання з предмету та інтерес до його подальшого вивчення. А переможцем стала команда на чолі з найактивнішим капітаном Іреною Петрук.
     Всі учасники були нагороджені солодкими подарунками від профспілки технікуму. Незважаючи на отримані титули і нагороди, ми вітаємо всіх без винятку учасників за їхню сміливість, старанність та знання. І бажаємо успіхів у подальшому навчанні та життєвих перемог.