Зустріч представників адміністрації КІПТу з мешканцями гуртожитку №2

18 лютого 2019 р. в приміщенні гуртожитку №2 відбулась зустріч адміністрації технікуму зі студентами, що проживають у гуртожитку. 
     Така зустріч відбулася не вперше, а проводиться з ініціативи адміністрації з метою дізнатися, як студенти проживають в гуртожитку, що їм необхідно для покращення умов проживання та які у них інтереси.
     На зустріч зі студентами прийшли: директор технікуму Наталія Майстренко, заступник директора з навчально- виховної роботи Дмитро Косенко, завідувач відділення ЛюдмилаСовгир., вихователь гуртожитку Ніна Віталіївна Казимірчук та представники студентського самоврядування.
     Розпочалась зустріч Наталія Миколаївна, яка наголосила на важливості дисципліни, а також закликала студентів не порушувати правила внутрішнього розпорядку, а навпаки активніше долучатися до життя технікуму, зокрема, брати участь у змаганнях, творчих конкурсах та інших заходах.
     Прозвучало ряд питань від студентів, на які відповідала Наталія Миколаївна. В основному, вони стосувалися умов проживання. 
     Після зустрічі адміністрація технікуму разом із вихователем та головою студентської ради провідали студентів, перевірили санітарний стан їх кімнат, і лишилися задоволені побаченим.
Адміністрація КІПТу і в подальшому ініціюватиме подібні зустрічі та активно сприятиме в організації дозвілля студентів і покращенню місця їхнього проживання.