Всеукраїнський тиждень права

      У рамках проведення Всеукраїнського тижня права студенти Індустріально-педагогічного технікуму (КІПТу) разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Д. С. Косенко  18 грудня відвідали Конотопський міськрайонний суд Сумської області.
     В рамках зустрічі студенти отримали пізнавальну лекцію, яка містила інформацію про головну місію та ключові цінності судової системи в цілому, короткі нариси з історії становлення та розвитку суду, про внутрішню структуру та порядок роботи Конотопського міськрайонного суду Сумської області.
Крім того, студенти були присутніми в судовому засіданні при розгляді кримінального провадження під головуванням голови суду судді Буток Тетяни Анатоліївни. У результаті даного заходу студенти мали змогу наочно побачити роботу суду, вони дізналися про форму організації роботи судді під час здійснення правосуддя, технічне оснащення зали судового засідання та його роботу (засобів аудіофіксації, відеоконференції тощо), місце розташування учасників у залі, послідовність виступів.

   Висловлюємо щиру подяку керівництву, в особі голови суду Буток Тетяни Анатоліївни та співробітникам Конотопського міськрайонного суду за надану можливість безпосередньо ознайомити студентів з роботою судді, суду з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти молоді.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!