День відкритих дверей – 2018

     Вже стало доброю традицією нашого навчального закладу проводити у другій половині жовтня День відкритих дверей. Ось і цього року 27 жовтня 2018 року Індустріально-педагогічний технікум вітав у своїх гостинних стінах тих, хто незабаром поповнить ряди першокурсників – школярів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, випускників ПТУ, а також їхніх батьків.
На Днях відкритих дверей абітурієнти та їх батьки мають можливість зануритися в атмосферу життя КІПТу, познайомитися із керівництвом, стратегією і динамікою розвитку, організаційною структурою, принципами, звичаями та традиціями.
  

  У вестибюлі технікуму гості мали можливість познайомитись із напрямками навчання, адже наші викладачі та студенти наочно презентували свої спеціальності, показавши особливості та переваги кожної з них. Після цього, всі охочі зібралися у читальній залі.
Перед гостями виступив заступник директора з навчально-виховної роботи Дмитро Сергійович Косенко з інформацією про технікум в цілому, про відділення та спеціальності та умови навчання в технікумі. З рекламною інформацією, щодо переваг своїх спеціальностей, виступили голови циклових комісій. На завершення з доповіддю виступила відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Володимирівна Владимирова, з інформацією про правила прийому в 2019-2020 навчальному році, організацію прийому та навчання на підготовчих курсах технікуму.
   Після виступу всі охочі мали можливість записатися на найближчі підготовчі курси, що дають можливість отримати +2 додаткові бали при вступі на технічні спеціальності.