День Знань

     День Знань в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ – 2018

     1 вересня 2018 року в Індустріально-педагогічному технікумі КІ СумДУ відбулася святкова лінійка, присвячена Дню Знань. До дружньої кіптівської сім’ї приєдналося понад двісті студентів нового набору – хлопців та дівчат, які приїхали з різних куточків України, щоб навчатися саме в нашому технікумі.

      
    Директор Наталія Миколаївна Майстренко привітала всіх студентів з Днем Знань, наголосивши на тому, що вони зробили правильний вибір технікуму та професій, які будуть актуальними завжди.

   

     Радість нашого свята розділила начальник відділу молоді та спорту Конотопської міської ради Ольга Качура-Редько, яка підкреслила, що в технікумі студенти, завдяки високопрофесійному педагогічному коллективу, здобудуть глибокі сучасні знання з обраного фаху та мають унікальну можливість розвивати творчі й лідерські якості.

     Студент-випускник відділення «Професійна освіта» Микола Старушик вручив першокурсникам Ключ до Знань і Залікову книжку, підкресливши, що вони з радістю приймають їх до великої студентської родини.

  


    Від першокурсників виступила Альона Левадна яка запевнила, що вони стануть достойними студентами й будуть продовжувати кращі традиції КІПТу.