ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ – 2017

   Сонячні осінні дні, для нашого технікуму, завжди урочисті і хвилюючі! 26 вересня 2017р. у технікумі відбулося подвійне свято: урочистості з нагоди Дня працівників освіти України та 72- ї річниці з дня заснування навчального закладу. Поважний вік для навчального закладу – є що згадати, над чим замислитися, та найголовніше – є чим пишатися. Найголовнішим скарбом для навчального закладу є його студенти та працівники.

 

   День працівників освіти – це свято викладачів, вихователів, лаборантів, майстрів виробничого навчання, технічного персоналу.

   Із самого ранку розпочалося святкування свята. Студенти технікуму зустрічали та вітали всіх педагогічних працівників закладу святковими наліпками  та квітами.

 

 

   Силами талановитих студентів технікуму та за участі студентського Парламенту була підготовлена святкова концертна програма для шановних викладачів, працівників та студентів.

 

 

   Викладачі та працівники КІПТу за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх обов‘язків та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти були нагороджені грамотами.

   Маємо надію, що все тепло, яке учасники святкового заходу намагались влити у серця присутніх буде зігрівати протягом навчального року і підтримувати позитивний настрій кожного робочого дня.