СВЯТО УКРАЇНСЬКИХ ТРАДИЦІЙ У КІПТі-2017

   Студентське життя – це не тільки лекції, семінари та практичні заняття, а ще й цікаві зустрічі, конкурси, студентські свята.

   Любов до рідного краю, природи, обрядів, розуміння історії свого народу, готовність словом і ділом захищати честь своєї Батьківщини – ось основні чинники громадянського виховання, що є основою всієї виховної роботи в технікумі. Упродовж усієї, більш ніж сімдесятирічної, історії в технікумі формувалися свої виховні традиції. Дуже важливою подією в нашому житті вважаємо проведення 27 квітня свята українських традицій.

   Цей день у технікумі почався дуже весело: студенти, викладачі та працівники навчального закладу підтримали традицію та прийшли у вишиванках. Адже споконвіку українські жінки та чоловіки шанували одяг, а особливо вишиту сорочку, бо вірили, що вона захищає людину від усього злого. Вважається, що сорочка, яка прилягає до тіла, є провідником магічної сили, яка є у людині. А водночас – це і оберіг.

      
 
 

 

                            

                     

 
     
 
 


     Родзинкою свята була «Ярмарка», на якій студенти продемонстрували свої кулінарні навички та креативність.

   Запрошуємо, випускників шкіл 9-11 класів та ПТНЗ долучитися наступного року до КІІПТівських традицій, вступивши до нашого навчального закладу.

 Заступник директора з НВР